HTML

zsirosfamily

A blogom a leendő családomról fog szólni. Ennek első lépcsője a 2008. április 19-ei házasságkötésünk volt Ákossal. A második, a házunk építésének kezdete 2008. augusztusa. A harmadik pedig első gyerekünk születése lesz, ami január elejére várható.

Friss topikok

  • szilvianyu: :) azóta már tudjuk, hogy megszületett Dávid! gratulálunk és nagyon sok egészséget, boldogságot és... (2008.12.03. 16:52) 34. hét

Linkblog

34. hét

2008.11.25. 10:02 Netti 26

A hétvégén Zsombón voltunk, és mindkét nap óriási kajálás volt, mivel szombaton Ákos nagyszüleinek ünnepeltük a 60. házassági évfordulójukat, majd másnap elmaradt szülinapokat pótoltunk. Ebből a gyerekre vonatkozó lényeg: hogy jó sokat ettem! :) Tegnap estére pedig feljött vagy befordult (?) a gyerek a gyomorszájamba! Szóval jelenleg kábé csak úgy tudok ülni, mint aki karót nyelt. A héten csak vérvételre kell mennem, pedig érdekelne egy ultrahangos kép is, hogy mégis mekkora és hogy helyezkedik el a lurkó a pocakomban!

A hirtelen jött tél miatt sajnos kiújult a torokgyuszim, pedig nem sokat voltam kint. Úgyhogy iszom a hársfa teát, mézet és próbálok nem ágynak esni. E hét végén gondoltam abbahagyni a munkát, ehhez próbálom tartani magam.

Gyerek cuccainak beszerzése folyamatban van. Eddig van pár ruhácska, állványos kiskád, étel/cumisüveg-melegítő. Ma is megyek ruhát venni. A babakocsi vételt a jövő hétre halasztom, mert még mindig nem sikerült kijutnom abba a boltba, ahol jó áron vannak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr51787292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvianyu 2008.12.03. 16:52:28

:) azóta már tudjuk, hogy megszületett Dávid! gratulálunk és nagyon sok egészséget, boldogságot és tejcit kívánunk!!! puszi
szilvi
süti beállítások módosítása