HTML

zsirosfamily

A blogom a leendő családomról fog szólni. Ennek első lépcsője a 2008. április 19-ei házasságkötésünk volt Ákossal. A második, a házunk építésének kezdete 2008. augusztusa. A harmadik pedig első gyerekünk születése lesz, ami január elejére várható.

Friss topikok

  • szilvianyu: :) azóta már tudjuk, hogy megszületett Dávid! gratulálunk és nagyon sok egészséget, boldogságot és... (2008.12.03. 16:52) 34. hét

Linkblog

1. házassági évforduló

2009.04.21. 23:48 Netti 26

Ez a hétvége azért volt jó, mert csak hárman voltunk: Apa, Dávid meg Anya (én).

Visszamentünk Sopronba abba a hotelbe, ahol tavaly nászúton voltunk: Fagus a neve. Gyünyörű helyen van, nagyon jól néz ki és jó a kaja is. Kicsi kapott rácsos ágyat is! Egyébként jól viselte a hosszú utat. Rekord mennyiségeket aludt, főleg a visszaúton, ahol hol 14, hol 24 fok volt, attól függően, hogy épp esett a zápor vagy sütött a nap.

Jókat sétáltunk a városban, ettünk a "nagyinál", ittunk lavazza cappuccinot. Szép hely, már majdnem olyan, mintha Ausztriában lennénk, bírnék ott lakni, bár Ausztriában még inkább :) Apa jókat úszott, szaunázott is (én kihagytam mindkettőt, nem vagyok egy nagy úszós), viszont mindkettőnket jól megmaszíroztak! Nekem még izomlázam is lett tőle! Mondjuk a derekam nem lett jobb tőle...annak már lehet, hoy tökmindegy. Annyira szarul van... fogok mostmár gyógytornázni vele, mert ez így már nem állapot, hogy minden reggel be van állva! Reggel legalább egy órát kínlódok, mire használni tudom! És ez marhára nem vicces - ezt asszem csak az tudja, akinek már fájt a dereka. Ehhez még hozzájön az ínhüvelygyulladás a bal csuklómon, és a balesetes bokám+sarkam... Na, jó nem folytatom. Kész csoda, hogy még tudok mozogni!!!

A lényeg, hogy Dávid ezen a hétvégén megtanult kurjangatni! Úgy mondja, hogy az csak nna! Olyan cukorfalat! Tök sokat nevet és közben szórja ezeket a leírhatatlan kurjantásokat :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr751079189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása