HTML

zsirosfamily

A blogom a leendő családomról fog szólni. Ennek első lépcsője a 2008. április 19-ei házasságkötésünk volt Ákossal. A második, a házunk építésének kezdete 2008. augusztusa. A harmadik pedig első gyerekünk születése lesz, ami január elejére várható.

Friss topikok

  • szilvianyu: :) azóta már tudjuk, hogy megszületett Dávid! gratulálunk és nagyon sok egészséget, boldogságot és... (2008.12.03. 16:52) 34. hét

Linkblog

Március 2.

2009.03.05. 18:53 Netti 26

Dávid három hónapos. Hihetetlen! Bár tényleg hamar megszoktam, hogy van, mégis!

Szerencsére legtöbb tekintetben nincs lemaradva kortársaitól, csak pl. súlyban, de nem baj! Mi ekkorán szeretjük! Varga Csabinak igaza volt, az ember automatikusan szereti a gyerekét :)

Elkezdett gőgicsélni, nyomja a hőő-t meg höee-t, és azt is, hogy "g-g". Nézi a körbeforgó állatkákat, nevet, rugizik ezerrel. Egyre jobban szeretne önálló lenni, legszívesebben már járna, hogy intézze a dolgait. Most az a legújabb, hogy a kezét a szájába tömködi amikor már nem éhes... remélem hamar kinövi, mert engem baromira idegesít.

Szólj hozzá!

Címkék: ököl

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr57983747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása