HTML

zsirosfamily

A blogom a leendő családomról fog szólni. Ennek első lépcsője a 2008. április 19-ei házasságkötésünk volt Ákossal. A második, a házunk építésének kezdete 2008. augusztusa. A harmadik pedig első gyerekünk születése lesz, ami január elejére várható.

Friss topikok

  • szilvianyu: :) azóta már tudjuk, hogy megszületett Dávid! gratulálunk és nagyon sok egészséget, boldogságot és... (2008.12.03. 16:52) 34. hét

Linkblog

2008. december 2. Korai születés

2008.12.16. 17:56 Netti 26

Ez a nap nagy ijedséggel kezdődött és órási meglepetéssel folytatódott.

Hajnal fél négykor ugyanis arra ébredtem, hogy ömlik a magzatvizem! (Valóban igaz, hogy fel lehet ismerni, bár még sosem láttad.) Tudtam, hogy jópár órája van még ilyenkor a terhes nőnek, de én még csak a 35. hetet kezdtem meg!!! Kórházi pakk még sehol... Ákos összedobált nekem pár cuccot a böröndbe, és irány a Bajcsy kórház - ahol nem egész 10 órája hosszas dilemmázás után mégiscsak felmentem megnézni a szülőszobát. Szóval újra itt: méhszáj zárva, víz folyik, fájások indulnak, infúzió be, hátha vissza lehet fogni a kis pocaklakó igyekezetét. Reggel 8 óra: a fájások nem csökkennek. 4 percesek. Viziten eldöntik: áthelyeznek. Rohammentővel visznek a SOTE II. sz. klinikájára, mivel ott van koraszülött ellátás. Ott jönnek aztán az igazi fájások! 4 percesek, és duplán! Méhszáj tágul - én ordítok. Indulunk a szülőszobára. Senkit sem ismerek, egy csomóan vannak, orvostanhallgatók... persze ekkor már felőlem a vörös hadsereg is visszatérhetett volna az újra egyesült szovjetúnióból. Nagyon fáj, széthasadok, és amikor már úgy érzem, meghalok: kibújik egy gyerekforma belőlem. BELŐLEM! Van feje, két keze, két lába és ordít :)) Ekkor megnyugszom :) Megmutatják, majd viszik intenzíven ellátni.

Ákossal kettesben maradunk.

Hát akkor közöljük a nagy hírt másokkal is :) sms-ezgetük.

Ákos küldi az első fotót Dávidról:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirosfamily.blog.hu/api/trackback/id/tr27826602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása